Hulpverlening

Terugkoppeling

Het kan zijn dat je je ooit in de reguliere medische zorg of psychische hulpverlening hebt gemeld met een hulpvraag die, achteraf bezien, alles te maken had met het autisme van je ouder(s). Mocht dat zo zijn, dan wil Kind van Auti graag dezelfde oproep doen als KAsper:

Overweeg alsjeblieft om de ontdekking dat je ouder autisme heeft terug te koppelen aan de betreffende hulpverleners.

Door terug te koppelen dat je klachten verklaarbaar zijn/waren vanuit het autisme van je ouder, stijgt hopelijk de bewustwording bij de hulpverlening rondom het thema “kinderen van autisten”.

Hieronder vind je enkele therapeuten die bekend zijn met het thema en waar we vanuit het lotgenotencontact goede ervaringen over horen.

Heb je een therapeut ervaren die ‘het’ heel goed begreep? Laat het ons weten, via het contactformulier of een reactie op deze pagina.

Hester Lever

Mevrouw Lever is gediplomeerd en geregistreerd relatie-, en gezinstherapeut/psychosociaal en contextueel therapeut en supervisor en coach.

Heb je een vader of moeder met een (vermoeden van een) Autisme Spectrum Stoornis?
Ben je opgegroeid in een gezin met een vader/moeder/broer/zus met autisme?
Zoek je hulp bij de (enorme) invloed die dit heeft op je (volwassen) leven en je begrepen voelen? Neem dan contact op!

http://www.hesterlever.nl/

Jeannette Hensen

Mevrouw Hensen, auteur van het boek FamilieASSpecten, heeft een praktijk in Groningen. Zij verleent wel hulpverlening aan kinderen van ouders met ASS, maar profileert zich er niet expliciet op.

De Praktijk voor Individuele coaching en Trainingen wil mensen ondersteunen die zich willen ontwikkelen op persoonlijk, relationeel en beroepsmatig vlak.

http://pitgroningen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *